Què és Kökur?



Kökur es una petita empresa muntada amb el propòsit d'oferir a la gent productes de rebosteria sans i ecològics però conservant el sabor i textura de la rebosteria tradicional.
Els  nostres mètodes són artesanals, i tots el productes amb els que els elaborem són 100% naturals, sense conservants ni colorants.

Proposem una alternativa a la pastisseria industrial. Els nostres productes són aptes per diabètics, ja que estan elaborats amb Stevia. També en tenim d'aptes per celíacs perquè utilitzem productes sense gluten i n'hi ha d'ideals per vegans perquè no s'usa cap tipus de producte animal ni no ecològic en la majoría de receptes. També n'oferim per intolerants a la lactosa, en els qual substitutim la llet normal per llet sense lactosa, llet de soja o de coco.

La paraula Kökur significa pastisseria o pastís en islandès. Hem pensat que Islàndia és un lloc natural igual que els nostres productes, i per aquest motiu hem decidit posar-li un nom en islandès.