Materies primeres

Com la nostra producció principal, de moment, és la de magdalenes sense glúten ecològiques, les materies que necessitem són:

Farina d'arrós
Farina de blat de moro.
Oli d’oliva.
Stevia. 
Ous de granja.
Llet de soja
Vainilla/ Azhar
Llevadura sense glúten.
Opcional: Cacau en pols ecològic 100%
A més d'altres matèries per a altres receptes com mel, sucre morè, farina integral, llet de vaca...

Totes aquestes matèries han se der d'origen ecològic menys l'Stevia, per tant han de provenir de granges i cultius ecològics. Per sort, la creació de granges ecològiques en Espanya i Catalunya va en augment, el que ens permet tenir més a l'abast molts productes. Les més grans solen tenir un servei de transport. També hi ha petits autónoms que tenen el seu propi cultiu i grangete, dels qual volem abastir-nos. Ens surt força a compte perquè estan més a prop.
D'altres com el cacau i el sucre n'hauriem de comprar a empreses especifiques que importin.
Alguns productes més o menys elaborats o tractats els hauríem d'obtenir d'altres empreses que distribuiexin a l'engròs. 

Algunes de les empreses de les quals podríem obtenir les matèries primeres són:

http://www.casagrandexanceda.com/contacto.php
És una granja ecològica de Galícia. Actualment és un dels líders en el mercat espanyol de lactis ecològics.

http://www.ecoebre.org/
És un projecte que te l'objectiu de promoure l’agroecologia. En aquesta pàgina podem trobar molts agricultors ecològics que produeixen per a les seves botigues.

http://www.harinaspolo.com/econatur.php
Venta de farina ecològica

http://www.biomanantial.com/
Página web on trobem tot tipus de productes ecològics, energétis i dietetics, etc...
Entre ells trobem la llet de soja i d'avena ecoògica.

També hem de comprar els envasos i motlles per les magdalenes en botigues online com deliclick.es o tienda.marialunarillos.com.